Maak kennis met Han de Wasbeer!

Han is er om kinderen tussen 6 en 8 te leren om hun handen te wassen. Helemaal uit zichzelf. Na het buiten spelen, nadat ze die vies hebben gemaakt en natuurlijk vooral nadat ze naar de wc zijn geweest. Want hoe jonger je dat leert, hoe makkelijker je dat je hele leven volhoudt.

GoViralGo maakt een lespakket voor basisscholen, waarin Han de Wasbeer het centrale figuur is. Hij staat op posters, kleurplaten en andere uitdeelmaterialen die kinderen niet alleen leren dat ze hun handen moeten wassen, maar vooral ook hoe dat het beste kan. 

En om dat zo makkelijk mogelijk te maken, is er zelfs een superleuk en makkelijk meezingbaar lied, waarin alle stappen voorkomen:

Over Han:

Han heeft de mooiste en sterkste handen van alle dieren in het bos, waar hij ook ontzettend veel mee kan. Hij graaft en grijpt en graait naar zijn voedsel; heerlijke nootjes en vruchtjes die op moeilijk te vinden plekjes verstopt liggen. En alles is voor hem een spel!

Han is ontzettend slim, maar moet ook zijn handjes vuil maken. Gelukkig wast hij ze ook altijd. Na het graven, na het graaien en na het plassen.

Downloads: